Nieuws

Jeanneau meets Tornado Sailing weekend (15, 16 & 17 november 2019)

Jeanneau is wereldleider in het bouwen van aantrekkelijke, veilige en zeewaardige jachten. Sterk en stevig in alle weersomstandigheden, veilig tijdens het zeilen, succesvol tijdens de wedstrijden en toch comfortabel en praktisch in de haven. Jeanneau is trots op zijn maritieme traditie, die staat voor innovatie, functionaliteit, veiligheid en respect voor het mileu.

Tornado Sailing Makkum is er trots op om Jeanneau partner te zijn voor het uitstekende assortiment zeiljachten van Jeanneau. Wij willen jullie als klant van Tornado Sailing (maar natuurlijk ook aan de mensen die klant willen worden :)) kennis laten maken met onze nieuwe trots en organiseren daarom een Jeanneau meets Tornado Sailing weekend op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november. Wij hebben de nieuwe Jeanneau Sun Odyssey 349 en de Jeanneau Sun Odyssey 410 (beide met kielmidzwaard) liggen om aan u te laten zien maar ook om mee te gaan zeilen!!

We zouden het erg leuk vinden als je dit weekend bij ons langs komt om kennis te maken met de Jeanneau. De schepen liggen voor je klaar, als jij zorgt dat je er bent zorgen wij voor een hapje en een drankje..

We zijn het gehele weekend voor u geopend van 10:00 tot 17:00.

Graag tot 15, 16 of 17 november!

Crew Tornado Sailing